• Forum henüz geliştirme aşamasındadır.

Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920C) için Note 7 Port ROM önerisi

Merhabalar arkadaşlar. Samsung Galaxy Note 5 (SM-N920C) kullanıyorum. Maalesef pek beceremediğimden Custom ROM'dan ziyade Port ROM atmayı düşünüyorum. Eğer bildiğiniz Note 5 için Note 7 Port ROM'u varsa atabilir misiniz?

Bir ara Android 11'li bir ROM'u atarken bu cihaz Nobleltecan diye hata almıştım. Ayrıca atmak pek istemiyorum. İçerisinde Google Gmail Telefon Koruması var ve onu halletmesi bazen illallah çektiriyor. Ancak yakında yeniden o Android 11'li ROM'u atmayı deneyeceğim.

Son Düzenleyen: Moderatör/Yönetici:
Bir ara Android 11'li bir ROM'u atarken bu cihaz Nobleltecan diye hata almıştım. Ayrıca atmak pek istemiyorum. İçerisinde Google Gmail Telefon Koruması var ve onu halletmesi bazen illallah çektiriyor. Ancak yakında yeniden o Android 11'li ROM'u atmayı deneyeceğim.
One UI port istiyorsunuz yani? Samsung Experience eski adı ile.

Evet şimdiden en uygun olduğunu düşündüğüm bir port ROM buldum, ancak sizden de bekliyorum başka port ROM'lar varsa.

Not: YouTube'da S20 Port ROM'u diye gösterilip aslında Note 8 Port ROM'u olan ROM'u dosyasının linkini atmayın, zaten şu anda o ROM'u kullanıyorum.

Geri